MANİSA / ALAŞEHİR - Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu

Eyl

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle başlayamıştır.

Tüm Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı dileriz.

Hayırlı olsun.

May

Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu olarak Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında sokak hayvanlarına mama yardımı kampanyası düzenledik. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz mama yardımında bulunarak sokak hayvanlarına besleme yaptık.

May

Çevre ve üretim bilinci kapsamında Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu olarak öğrencilerimizle zeytin ve fidan dikimi gerçekleştirdik.

May

Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu olarak Kızılay ile birlikte düzenlediğimiz Kan Bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösteren değerli velilerimize, öğretmenlerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Jandarma Trafik Ekipleri tarafından öğrencilerimize Trafik Eğitimi verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Lütfen trafik kurallarına uyalım.